Привет!

Аз съм Влади.

Винаги ми е било много трудно да описвам себе си, но нека да започна с лесното - фактите. 


През април 2019 г. навършвам 30 и равносметката показва, че не владея 5 езика (както си пожелавах, когато бях в гимназията) и не работя като поет-художник (както исках като дете). 


За сметка на това обаче имам син на 10 месеца, който отглеждаме с любящия му татко; движа работещ миниатюрен собствен бизнес проект и множество други начинания, които ме удовлетворяват и осмислят ежедневието ми, а като бонус имам и минимум цял един свят, който ме чака да го обиколя. 

Имам маниакална любов към синия цвят, с която се опитвам да се боря, купувам си шал от всяко ново място, до което долетя със самолет, можело е да се занимавам с музика и много обичам да пиша, а и ми се отдава. 

Създадох този блог основно за себе си, понеже изпитвам нужда да подредя малко мислите си в основните категории, които считам за важни за мен към момента, а и вярвам, че действа странно успокояващо и терапевтично човек да има възможността да прочете мислите си и да ги погледне отстрани.


Ще съм много щастлива, ако някоя моя история или споделен опит успеят да помогнат на някого да избере правилния път за себе си. 

 

©2019 by vrg. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now